h-01.png

НАЈАВА РАДОВА У КОСОВСКОЈ УЛИЦИ

Како је и најављено, ЈКП “Водовод – Крушевац“ је после Видовдана започео реализацију најзначајније инвестиције у граду, а то су радови у Косовској улици. У плану је да се уради комплетна реконструкција, најпре фекалне канализационе мреже, а након тога и водоводне, са реконструкцијом свих прикључака. Ови радови ће се одвијати у дужини од 600 метара са преко 70 прикључака на потезу од раскрснице са Пећком улицом до раскрснице са Топличином.

Тренутно се врше припремни радови у делу Косовске улице (од раскрснице са Пећком улицом до Немањине улице) и у наредном периоду може доћи до повременог прекида водоснабдевања због постављања привременог вода, који је неопходан да се изврши пре почетка реконстркције како би се обезбедило неометано снабдевање водом свих корисника у периоду извођења радова.

Косовска улица је од виталног значаја за наш град, јер се у њој налазе Градска болница, служба Хитне помоћи и служба ургентне медицине, па ће реконструкција и изградња поменутих мрежа побољшати дистрибуцију воде за пиће, као и одвођење отпадних вода.

Само за ову инвестицију из буџета Града Крушевца и Водовода Крушевац је издвојено око 70 милиона динара.

 

Kosovksa 0107 1   Kosovksa 0107 2
Kosovksa 0107 3   Kosovksa 0107 4

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти