h-03.png

ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ ДО ПОНЕДЕЉКА ПОНОВО У РИБАРСКОМ И ШИЉЕГОВАЧКОМ КРАЈУ

У оквиру превентивног одржавања, а и како би се спречило оштећење цистерни за воду „проузроковане падом температура“, у претходном периоду исте су повучене из рибарског и шиљеговачког краја.

Том приликом, у Фабрици воде у Мајдеву извршено је испирање и дезинфекцијa цистерни, које ће у наредном периоду снабдевати пијаћом водом кориснике овог краја.

По завршетку свих наведених активности цистерне ће у периоду од 05.02. (петак) до 08.02. (понедељак) бити поново постављене на следећим локацијама: Велики Шиљеговац (код Дома) 2, Велики Шиљеговац (школа) 1, Велики Шиљеговац (Горња мала) 1, Зебица 1, Велико Крушинце 1, Беласица 1, Зубовац 1, Гревци 1, Рибаре 1, Росица 1, Рибарска бања 1 и Дворане 1.

Као и у претходном периоду, постављене цистерне ће се два пута недељно допуњавати неопходним количинама здраве пијаће воде и то понедељком и четвртком у сарадњи са Војском Србије и у сарадњи са ЈКП „Крушевац“.

ЈКП „Водовод-Крушевац“ ће мештанима наведених села и даље наставити да пружа несебичну помоћ како би њихов систем водоснабдевања што боље функционисао. Ради подсећања, у Великом Шиљеговцу је у октобру прошле године отпочела са радом и Радна Јединица ЈКП „Водовод-Крушевац“ која интензивно ради на побољшању и унапређењу система водоснабдевања у рибарском и шиљеговачком крају.

rj siljegovac

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти