h-05.png

ПОСЕТА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ МАКРЕШАНЕ И РАЗГОВОР СА МЕШТАНИМА

Како је ЈКП „Водовод- Крушевац“ у сарадњи са МЗ Макрешане договорио активности на инфраструктурним радовима, тако је у понедељак 15.06.2020. године директор ЈКП „Водовод-Крушевац“ Владимир Милосављевић са сарадницима и посетио мештане овог насељеног места.

 

Makresane 2   Makresane

У просторијама МЗ Макрешане уприличен је скуп на коме се разговарало о будућим активностима, које претходе изградњи комплетне канализационе мреже за ово место. Директор предузећа је изнео тренутну ситуацију и изложио планове које је ЈКП „Водовод-Крушевац“, већ и започео.

На територији Макрешана у току су радње које су неопходне како би се урадила пројектна документација за изградњу канализационе мреже. Тренутно се врше геодетска снимања и означавања трасе за канализацију која треба да се изгради.

Мештани Макрешана исказали су позитивно мишљење и задовољство досадашњом сарадњом са ЈКП „Водовод-Крушевац“, као и постигнутим договором у вези нових пројеката на канализационој инфраструктури који ће да се финансирају средствима Месне заједнице Макрешане.

Водовод учествује логистиком, снимањем терена и припреми документације за израду пројекта а касније ће, када се буду одобрила и издвојила средства за изградњу канализационе мреже, бити и носилац целокупног посла.

Makresane 3

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти