h-06.png

ИЗГРАДЊА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ УЛИЦИ ЋИРИЛА И МЕТОДИЈА

У оквиру програма пословања које је ЈКП „Водовод-Крушевац“ определио за 2019.годину, настављају се радови на изградњи и реконструкцији канализационе и водоводне мреже на више локација у граду.

Тренутно се изводе радови на изградњи канализационе мреже у улици Ћирила и Методија (стари назив Луке Ивановића) у дужини од 110м полагањем цеви пречника 200мм са реконструкцијом прикључака. Вредност ових радова износи око милион и по динара и финансирају се из кредита KFW банке. Радове које изводи „Телекомуникација Блаце“ требало би да се заврше до краја ове недеље, где ће се радови на изградњи канализационе мреже наставити на тргу Костурница код Чочетових зграда и у насељеном месту Кобиље, а у току је чишћење фекалне канализације на Јасичком путу.

cirila i metodija 1   cirila i metodija 2
cirila i metodija 3   cirila i metodija 4

Што се тиче реконструкције водоводне мреже на подручју града, екипа Водовода је од понедељка почела са радовима у Немањиној улици. Дужина трасе ових радова износи око 260м са полагањем цеви пречника 110мм и трајаће наредних месец дана. Ови радови се финансирају из буџета Града и средствима Водовода у износу око 3 200 000 динара. У наредном периоду Водовод има плану да реализује реконструкцију водоводне мреже у Новом насељу и у Читлуку.

cirila i metodija 5   cirila i metodija 6

 

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти