h-01.png

РЕВИТАЛИЗАЦИЈА ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА: ЈКП "ВОДОВОД-КРУШЕВАЦ" ЗАПОЧЕО РАДОВЕ

У склопу својих годишњих инвестиционих планова за реконструкцију и унапређење водоводне инфраструктуре у граду и приградским насељима, ЈКП "Водовод-Крушевац" недавно је започео извођење радова на реконструкцији јавне чесме у Видовданској улици, у самом центру града.

Ови радови обухватају комплетну реконструкцију водоводне и канализационе линије, као и демонтажу и уклањање постојеће чесме која није била у функцији због техничке неисправности, а затим изградњу потпуно нове чесме на истој локацији. Нова чесма ће бити прикључена на постојећи водоводни систем, аради осигурања функционалности чесме водомер ће бити опремљен одговарајућом опремом.

 

objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 1 objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 2
objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 3 objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 4

Нова чесма ће бити израђена од армираног бетона и завршно ће бити обложена каменим плочама пешчара и листелама опеке са детаљима инспирисаним црквом Лазарицом. Доминантни мотив ће чинити две камене розете које ће бити постављене у линији, у чијем центру ће се налазити славине. Чесма ће бити постављена тако да ће предња страна бити окренута према шеталишту, пружајући естетски и функционални доживљај пролазницима.

Овај пројекат има велики значај за грађане Крушевца обезбеђујући им приступ квалитетној води и унапређујући комуналну инфраструктуру града.

objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 5 objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 6 objava 3 revitalizacija javne cesme u centru grada 7

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти