h-01.png

НАСТАВАК УЛАГАЊА У МОДЕРНИЗАЦИЈУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ: РЕКОНСТРУКЦИЈА У ТОКУ У 2023.ГОДИНИ

ЈКП „Водовод – Крушевац“ наставља са радовима на инвестирању водоводне мреже у граду и приградским насељима, чиме се, као и претходних година, ставља приоритет на побољшању квалитета водоснабдевања и смањењу кварова на мрежи.

Почетком фебруара започети су радови на реконструкцији мреже у Лазарици у Ла Фонтеновој улици. Ови радови у дужини од 200 метара обухватају комплетну замену дотрајалих старих цеви новим полиетиленским са израдом 30 нових прикључака. Ову инвестицију финансира Водовод Крушевац сопственим средствима у износу од три милиона динара.

La Fontenova i Pekiceva 1   La Fontenova i Pekiceva 2
La Fontenova i Pekiceva 3   La Fontenova i Pekiceva 4

Такође, паралелно се наставља са радовима на изради прикључака на новоизграђену мрежу у Читлуку у улици Борислава Пекића. Током претходне године у овој улици Водовод је реализовао радове на реконструкцији водоводне мреже у дужини од 700 метара. Ова инвестиција финансирана је средствима Водовода у износу од пет и по милиона динара.

Ради подсећања, током прошле године поред ове улице у Читлуку је завршена и реконструкција водоводне мреже са прикључцима у Алексиначкој улици у дужини од 330 метара и у улици Десанке Максимовић у дужини од 540 метара. Током ове године у плану је реконструкција водоводне мреже са прикључцима и у Моравској улици.

Ови инвестициони радови одвијају се по планираној динамици у складу са временским условима са циљем обезбеђивања квалитетног и сигурног водоснабдевања у овим деловима града и приградских насеља, као и смањењу кварова на мрежи.

La Fontenova i Pekiceva 5 La Fontenova i Pekiceva 6 La Fontenova i Pekiceva 7

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти