h-04.png

У ТОКУ ТРЕЋА ЗАВРШНА ФАЗА РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У НОВОМ НАСЕЉУ

Реконструкцијом мреже у Новом насељу решиће се дугогодишњи проблем и обезбедиће се несметано снабдевање водом корисника у овом делу града, а у току су радови на трећој завршној фази.

Већ два месеца на локацији Новог насеља, тачније у улици Бранка Миљковића, ЈКП „Водовод-Крушевац“ изводи радове на реконструкцији водоводне мреже. Због сложености и обимности, ови радови су подељени у три фазе. У прве две фазе које су се одвијале на потезу од Таковске до Ломине улице и од Ломине до улице Светог Саве у укупној дужини од 350 метара, замењене су дотрајале азбестне цеви новим полиетиленским, израђене су 2 водоводне шахте и повезано је 17 кућних прикључака на реконструисану мрежу.

Novo naselje faza 3 1   Novo naselje faza 3 2

Трећа завршна фаза започета је током претходне недеље привезивањем привременог вода са обе стране у дужини од 180 метара. Радови се изводе на потезу од улице Светог Саве до Видовданске улице. Ова фаза, поред замене дотрајалих азбестних цеви новим полиетиленским, обухвата и израду шахте за ваздушни вентил и надземног хидранта и повезивање 25 прикључака за домаћинство.

Током реконструкционих радова може доћи до привремених и повремених искључења воде због превезивања старе и нове мреже. Радови се финансирају средствима Водовода у износу око 6.700.000 динара и биће завршени до краја месеца.

Novo naselje faza 3 3   Novo naselje faza 3 4
Novo naselje faza 3 5   Novo naselje faza 3 6

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти