h-01.png

ПОСЕТА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СУШИЦА И РАЗГОВОР СА МЕШТАНИМА

У уторак 9.јуна 2020. године директор ЈКП „Водовод-Крушевац“ Владимир Милосављевић је са сарадницима у просторијама Месне заједнице у Сушици посетио мештане овог насељеног места. Том приликом разговарало се о пројекту на водоводној инфраструктури за насељена места Сушица, Позлата, Црквина, Каоник, Јошје и Ђунис.

Директор ЈКП „Водовод-Крушевац“ Владимир Милосављевић обратио се присутнима, изнео тренутну ситуацију и изложио планове које ће ЈКП „Водовод-Крушевац“ у наредне четири године спровести на систему водоснабдевања за села у овом делу Расинског округа.

Мештани села Сушица, Позлате и Црквина исказали су позитивно мишљење и задовољство досадашњом сарадњом са ЈКП „Водовод-Крушевац“, као и постигнутим договором у вези нових пројеката на водоводној инфраструктури.

Све ове активности односе се на изградњу нових водоводних система, односно магистралних цевовода, резервоара, црпних станица и хидрофорских постројења. Финансиран од стране мештана, пројекат за изградњу нових водоводних система за ових шест села је урађен. Такође, будући корисници биће у обавези да сопственим средствима финансирају изградњу секундарне мреже.

Директор предузећа Владимир Милосављевић је најавио да ће се са реализацијом овог пројекта отпочети 2022. године и трајаће три године како би до краја 2024. ових шест насељених места Сушица, Позлата, Црквина, Каоник, Јошје и Ђунис били прикључени на систем водовоснабдевања „Ћелије“.

Susica 9.6. 1   Susica 9.6. 2

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти