h-03.png

САНИРАН КВАР НА МАГИСТРАЛНОМ ЦЕВОВОДУ – СТАБИЛИЗАЦИЈА СИСТЕМА У ВЕЧЕРЊИМ САТИМА

За нешто више од 72 сата, улажући максимални напор, екипе одржавања водоводне мреже ЈКП „Водовод-Крушевац“ успешно су санирале квар на магистралном цевоводу пречника 600 милиметара.

 

Поменути квар на магистралном цевоводу је настао у суботу 16.маја током извођења радова на изградњи објеката за фабрику "Хенкел" Крушевац. При извођењу радова на изградњи нових објеката у кругу фабрике „Хенкел“ извођач радова је оштетио магистрални цевовод пречника 600 милиметара, којим се водом снабдевају општине Ћићевац и Варварин. 

Екипе одржавања водоводне мреже ЈКП "Водовод-Крушевац" су одмах реаговале ангажујући све расположиве ресурсе, како би се квар што пре отклонио и стабилизовао систем водоснабдевања.

    Magistralni 1905 4

У периоду санације квара ЈКП "Водовод-Крушевац" је обезбедио цистерне са пијаћом водом за кориснике у општини Ћићевац који су остали без воде.

Дана 19.маја квар је успешно саниран и вода је пуштена ка општини Ћићевац. У току је испирање система и резервоара након чега ће корисници, у вечерњим сатима, добити техничку воду. Техничка није за пиће и може се користи за санитарне потребне и прање.

Након што анализе Завода за јавно здравље Крушевац потврде хемијску и бактериолошку исправност воде у систему, биће издато и званично саопштење да је исправна за пиће и припрему хране. 

О свим активностима корисници ће бити обавештени путем званичног сајта ЈКП "Водовод-Крушевац" www.vodovodks.co.rs и локалних медија.

Захваљујемо се корисницима на стрпљењу и разумевању,

Ваш Водовод-Крушевац

Magistralni 1905 1   Magistralni 1905 2

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти