h-02.png

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДОВИМА У НОВОМ НАСЕЉУ

Поштовани грађани насељеног места Ново насеље у Крушевцу,

Овим путем ЈКП „Водовод-Крушевац“ се обраћа са молбом да узмете у обзир објашњење везано за повремени прекид водоснабдевања питке воде у текућем летњем периоду.

 

Услед дотрајалости водоводне мреже која је изграђена 60-их година прошлог века планирана је реконструкција целокупне водоводне мреже у Новом насељу. Тренутно се изводе радови у оквиру поменуте реконструкције – I фаза.

Радови се састоје од израде шахти са вентилима које треба да омогуће да Ново насеље услед прекида водоснабдевања се искључује парцијално, тј. појединачно од улице до улице у којима се изводе планирани или хаваријски радови.

У току је извођење радова на реконструкцији водоводне мреже у Таковској улици, који ће делимично решити проблеме комплетних искључења.

ЈКП „Водовод-Крушевац“ за следећу годину има у плану да изврши реконструкцију водоводне мреже у Ломиној улици, Улици Острва Видо, Улици Ратка Пешића, којим ће се дефинисати зоне Новог насеља у Крушевцу. Реконструкција водоводне мреже у осталим улицама Новог насеља обављаће се сукцесивно.

Молимо Вас за стрпљење и разумевање.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод – Крушевац“

takovska 1707 8    

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs