h-05.png

OБАВЕШТЕЊЕ КОРИСНИЦИМА

ЈКП „Водовод-Крушевац“обавештава своје кориснике:

  • Cве информације у вези планског искључења воде и испирања магистралног цевовода Ø1000, које ће се реализовати 16. и 17. јуна, пратити искључиво путем званичних медијских канала, сајта водовода, званичне facebook странице ЈКП „Водовод-Крушевац“, званичних саопштења Завода за јавно здравље Крушевац и Штаба за ванредне ситуације града Крушевца.
  • За све додатне информације грађани се у периоду искључења и стабилизације водоснабдевања могу информисати позивом на CALL CENTAR на следеће бројеве, који ће радити 24 сата: 037/ 415 – 301 и 064/ 824 – 95 – 00.
  • Свака дезинформација која се може појавити на друштвеним мрежама и на другим незваничним каналима је опасна, јер шири панику међу корисницима и узнемирава јавност.
  • Дакле, ЈКП „Водовод-Крушевац“ ће у периоду предстојећих радова на магистралном цевоводу Ø1000 ажурно информисати јавност о свим догађајима и пратити саопштења других релевантних субјеката, односно званична саопштења Завода за јавно здравље Крушевац и Штаба за ванредне ситуације града Крушевца.
  • ЈКП „Водовод-Крушевац“ ће, у координацији са градским Штабом за ванредне ситуације, током планског искључења, организовати снабдевање грађана пијаћом водом, тако што ће бити обезбеђене фиксне и покретне цистерне, на читавом подручју где буде искључено редовно снабдевање са водо-система Ћелије. Суграђани ће непрестано бити обавештавани о распореду и кретању свих покретних цистерни. Али и поред тога, молимо суграђане да благовремено припреме сопствене залихе воде за пиће и основне потребе, као и за напајање домаћих животиња, и да у периоду искључења исте рационално користе.
Vodovodznak

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs