h-04.png

prijava kvara

 Пријава квара

Квар на водоводној мрежи можете пријавити телефоном на број 037 415-334, а квар на канализационој мрежи на број 037 415-323. Квар можете пријавити и путем овог сајта.

Пријава квара

reklamacije

 Рекламације

Можете извршити рекламацију на услугу ЈКП "Водовод - Крушевац" сваким радним даном од 07:00ч до 15:00ч на телефон 037 415-324 или путем овог сајта кликом на дугме.

Рекламација

cenovnik

 Ценовник

Информације о актуелним ценама услуга ЈКП "Водовод - Крушевац" за грађанство и привреду.

 

Ценовник

javne nabavke

 Jавне набавке

Информације у вези свих поступака јавних набавки које спроводи ЈКП "Водовод - Крушевац", можете добити притиском на следеће дугме.

Јавне набавке

preuzimanje

 Преузимање

Преузимање докумената везаних за услуге ЈКП "Водовод - Крушевац", као што су: Рекламациони лист, Сагласност на главни пројекат, Захтев за водоводни прикључак и др.

Преузимање

uplatna mesta

 Уплатна места

Накнаду за коришћење наших услуга можете уплатити на следећим местима:

  1. Душанова 46, 37000 Крушевац
  2. Косанчићева 3 (КЦК), 37000 Крушевац
  3. Јастребачка 16, 37000 Крушевац
  4. У било којој пошти или банци

Радно време благајни је од 7:00 до 18:30 часова радним данима и суботом од 8:00 до 12:00 часова.

Конференција за новинаре ЈКП „ Водовод – Крушевац „ – статус пројеката „ Постројење за пречишћавање отпадних вода „ и „ Регионални систем водоснабдевања Расинског округа „

Данас је В. Д. Директора ЈКП „ Водовод – Крушевац „ Владимир Милосављевић у просторијама ЈКП-а „ Водовод – Крушевац „ одржао конференцију за новинаре. Том приликом представио је досадашње остварене резултате на пројектима: „Регионални систем водоснабдевања Расинског округа“ и „Постројење за пречишћавање отпадних вода, пристуни су били Љубомир Бановић и Слађан Мајсторовић.

DSCN5437     DSCN5451

 

„Постројење за прикупљање и пречишћавање отпадних вода“

Пројекат је подељен у две компоненте :

  • Компонента 1 : Колекторска и канализациона мрежа
  • Компонента 2 : Постројење за пречишћавање отпадних вода

КОМПОНЕНТА 1 ( колекторска атмосферска и канализациона мрежа )

Због обимности и комплексности посла радови из Компоненте 1, које чини 18 Главних пројеката сврстани су у две групе ( два ЛОТ-а). У првој групи (ЛОТ 1) реализује се 7 пројеката и за њих је Тендерски поступак завршен и изабран Извођач радова. Извођач радова Конзорцијум „Телекомуникација „д.о.о. и „SADE“ – SERBIA CGTH је уведен у посао и реализација Лот-а 1 је при крају. Завршено је 85% радова до сада.

Укупна дужина првог Лот-а колектора је 10.013 м. Први Лот чине : Јасички колектор, Колектор у Улици Краља Александра, Кошијски колектор, Кожетински колектор, Колектор кишне канализације у насељу Багдала 3, Колектор кишне канализације коју чини Иванковачки блок, Паруновачки блок.

Укупна вредност ове инвестиције је 1.091.000,00 евра. Очекује се завршетак радова до краја 2016. године.

Укупна дужина другог Лот-а колектора је 39,1 км. Другу групу (ЛОТ 2) чине 11 пројеката за које је расписан тендер 18.07.2016. године и тренутно се очекује евалуација понуда. Други Лот чине : Читлучки колектор, Повезивање Кожетинског колектора на колектор Д, Пакашнички колектор 1, Пакашнички колектор 2, Колектор Б отпадних вода, Лазарички колектор, Колектор Ц отпадних вода, Канализациона мрежа за насељено место Велико Головоде, Канализациона мрежа за насеље Модрица, Канализациона мрежа за Липовац, Кан.мрежа за Пакашницу и регулација Гарског потока од Улице Цара Лазара до Улице Војводе Мишића.

Планирана тендерска вредност ове инвестиције је 6.600.000,00 евра.

КОМПОНЕНТА 2 ( Постројење за пречишћавање отпадних вода )

Постројење за прикупљање и пречишћавање отпадних вода градиће се на површини од 6,1 хектара. Компанија JVAKTOR S.A. – LAD GroupWaterleau Group NV је изабрани извођач радова.

Пројектна документација је у изради и по добијању грађевинске дозволе отпочеће се са изградњом Постројења.

Укупна вредност ове инвестиције је 13.936.950,00 Евра.

Реализацијом ове инвестиције, Крушевац ће бити сврстан у ред најмодернијих европских градова у области регулације , односно прикупљања и пречишћавања отпадних вода. Финансираће је Влада Србије у износу од 95% кроз кредит Немачке развојне банке, а остатак ЈКП „Водовод - Крушевац“.

Реализација пројекта Регионалног система водоснабдевања Расинског округа

Наведени пројекат се састојао из компонената :

  1. Реконструкција и проширење постројења за прераду воде у Мајдеву
  2. Магистрални цевовод за Општину Варварин са резервоаром
  3. Магистрални цевовод за Општину Ћићевац
  4. Даљински надзор и управљање Регионалним системом водоснабдевања

            Реализацијом пројекта Регионалног система водоснабдевања Расинског округа капацитет Постројења у Мајдеву је повећан на 1000 l/s, и извршила се делимична промена технологије прераде воде у циљу очувања квалитета пијаће воде.

Реализација пројекта Регионалног водоснабдевања Расинског округа је приведена крају. Завршетком овог пројекта Општине Ћићевац и Варварин ће добити здраву пијаћу воду са система „Ћелије“. Изграђени су сви цевоводи и у току је завршно испитивање и испирање. Да би систем био у функцији неопходно је да се заврше радови на даљинском надзору и управљању који су саставни део целокупнпог пројекта.

DSCN5442     DSCN5457

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти