ЈКП “ВОДОВОД-КРУШЕВАЦ“ УЧЕСНИК ОВОГОДИШЊЕГ САЈМА ЕКОЛОГИЈЕ - ECOFAIR

На београдском сајму од 04. до 06. октобра одржан је Meђународни сајам заштите животне средине и природних ресурса - Ecofair на коме је ЈКП „Водовод-Крушевац“ узео учешће.

У оквиру штанда Сталне Конференције Градова и Општина на коме се представио Град Крушевац, удружење грађана Treehouse и крушевачки водовод се представио Пројектом Постројења за сакупљање и прераду отпадних вода. Такође, Град Крушевац и Treehouse представили су заједнички еколошки пројекат под именом „Оснажити“.

Сајам је свечано отворила државна секретарка из Министарства рударства и енергетике, Мирјана Филиповић која је посетила штанд Сталне Конференција Градова и Општина на коме је био представљен и Град крушевац.

Другог дана сајма одржана је презентација „Еколошко коришћење канализационог муља на Постројењу за пречишћавање отпадних вода Града Крушевца“, коју је представио Мирослав Милосављевић испред крушевачког водовода. Испред Градске управе Града Крушевца присуствовала је Оливера Дреновац, помоћник градоначелника за екологију, одрживи развој и енергетику са сарадницима.

Присутан испред ЈКП „Водовод-Крушевац“ био је Саша Антић, извршни директор за санитарну заштиту акумулације и обезбеђења са сарадницима.

ecofair 1   ecofair 2
ecofair 3   ecofair 4

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs