h-03.png

44. Међународнa конференцијa из области комуналних и индустријских отпадних вода

Директор ЈКП „Водовод – Крушевац“ Милутин Тасић одржао је уводну реч на 44. Међународној конференцији из области комуналних и индустријских отпадних вода која се од 1. до 3. априла 2014. године одржава на Златибору у организацији Удружења за технологију воде и санитарно инжењерство, Удружења водовода и канализације Србије и Института за хемију и металургију у сарадњи са Привредном Комором Србије, општином Чајетина и градом Ужице

DSCN3253 DSCN3256

 

Том прилилком Директор ЈКП „Водовод – Крушевац“ Милутин Тасић истакао је значај размене нових знања и искустава из све три тематске области и изразио наду да ће се на овом скупу остварити нови контакти, а самим тим и отворити нови путеви сарадње. Такође је истакао да ЈКП “Водовод – Крушевац” непрестано брине о очувању и унапређењу квалитета воде као и о побољшању стања животне средине. У граду Крушевцу ЈКП „Водовод – Крушевац“ је реализовао пројекат реконструкције и доградње постројења за прераду воде Мајдево којим је повећао капацитет и унапредио технолошки процец прераде сирове воде и започео реализацију пројекта “Прикупљање и пречишћавање отпадних вода града Крушевца”.

 DSCN3257  DSCN3258

Конференцији су присуствовали представници ресорних министарстава, привредне коморе, бројних водовода и завода за јавно здравље као и представници домаћих и иностраних фирми из ове области.

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти