h-02.png

У ТОКУ ИЗГРАДЊА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ЂУНИШКОЈ УЛИЦИ

ЈКП "Водовод - Крушевац" активно ради на унапређењу комуналне инфраструктуре у различитим деловима града. Поред радова у Поп Љубиној улици у насељу Шумице и Врњачкој улици у Мудраковцу, фокус је и на значајној инвестицији у Ђунишкој улици у Малом Головоду.

На овој локацији недавно су започети радови на изградњи канализационе мреже у дужини од 640 метара. Планира се постављање 43 прикључака за домаћинства и 19 шахти на овој локацији. Средства за ову инвестицију, чија вредност износи 10.247.000 динара, обезбеђена су од стране Града Крушевца и ЈКП "Водовод - Крушевац".

ul Djuniska 1 ul Djuniska 5  ul Djuniska 2

Ова инвестиција представља значајан корак ка унапређењу комуналне инфраструктуре и побољшању квалитета живота у овом делу града, уз подсећање да се паралелно изводе радови на изградњи канализације, као и реконструкција водоводне мреже у Поп Љубиној улици у Шумицама и да су недавно завршени радови на изградњи недостајуће канализације у Врњачкој улици у Мудраковцу.

Ови инвестициони пројекти имају двоструку сврху: побољшање комуналне инфраструктуре и дугорочне бенефите за локалну заједницу, стварајући боље услове за живот грађана Крушевца.

ul Djuniska 3 ul Djuniska 4  

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти