h-02.png

У ФОКУСУ: УНАПРЕЂЕЊЕ КОМУНАЛНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ НА ЗДРАВСТВЕНИМ ОБЈЕКТИМА

ЈКП „Водовод – Крушевац“ и ове године ставља посебан акценат на унапређење комуналне инфраструктуре на градском и приградском подручју, а у току су радови на изради новог водоводног прикључка за нову здравствену амбуланту у насељу Бивоље.

Ова амбуланта је још један у низу здравствених објеката где је ЈКП "Водовод – Крушевац" у претходним годинама реализовао радове на замени и изградњи нове комуналне инфраструктуре. У претходним годинама, реализовани су значајни пројекти на замени унутрашњих инсталација на интерном одељењу Опште болнице 2017. године, као и изградњи нове водоводне линије од резервоара "Багдала" до градске болнице кроз улицу Грује Капетана 2019. године. Ови радови су били од изузетне важности како би болница имала континуирано снабдевање пијаћом водом са резервоара "Багдала".

Ambl.Bivolje 1 Ambl.Bivolje 2 Ambl.Bivolje 3

Такође, током 2020.године урађене су нове комуналне инсталације за новоизграђену Ковид болницу, а у 2022. изведени радови су и радови у Косовској улици. Ови радови су представљали један од најзахтевнијих инвестиционих пројеката које је ЈКП „Водовод-Крушевац“ тад спровео. Разлог томе била је прометна локација, али и брига о суграђанима који живе и раде у тој улици, нарочито због близине болничког круга који директно излази на Косовску улицу. Такође, прошле године су успешно реализовани и радови на изради водоводног прикључка за здравствену амбуланту у насељу Коњух.

Актуелни радови на новој амбуланти у Бивољу обухватају израду новог водоводног прикључка за санитарну и хидрантску водоводну мрежу, што ће омогућити континуирано и неометано водоснабдевање нове амбуланте.

ЈКП "Водовод - Крушевац" ће наставити и даље са спровођењем ових инвестиционих пројеката који су битни за побољшање услова живота на територији града Крушевца, уз успешну сарадњу са Домом Здравља и Општом болницом Крушевац.

Ambl.Bivolje 4 Ambl.Bivolje 5 Ambl.Bivolje 6

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти