h-04.png

ДИРЕКТОР ВЛАДИМИР МИЛОСАВЉЕВИЋ ДОБИТНИК НАГРАДЕ ПКС

У просторијама Привредне коморе Србије 9.децембра традиционалним годишњим признањима награђена су најуспешнија привредна друштва и појединци који су се у 2022. години истакли резултатима, радом и ангажовањем. Један од добитника награде за Пословног лидера је и директор ЈКП „Водовод – Крушевац“ Владимир Милосављевић, коме је ово признање уручено за изузетне резултате на плану управљања, руковођења и доприносу пословном успеху привредног друштва у 2022.години.

Ради подсећања, директор Владимир Милосављевић је на челу овог крушевачког предузећа од 2016.године. Своје пословање у ЈКП „Водовод – Крушевац“ фокусира на свестраност, иновацију, модернизацију постојећег система и окружења, са посебном на пажњом на развој, ширење и одржавање водоводне и канализационе инфраструктуре на територији града Крушевца.

ПКС 1

Такође, промене у заштити и очувању животне средине и подизање еколошке свести су једне од битнијих ствари на које се ЈКП „Водовод – Крушевац“ фокусира, а једна од битних инвестиција за сам град Крушевац је изградња Постројења за пречишћавање отпадних вода, које у свом пуном капацитету ради од 2020.године. Постројење овог типа је најмодерније постројење у Европи и најзначајнија капитална инвестиција, чија укупна вредност са припадајућом градњом колекторске и канализационе мреже у дужини од преко 63 километара износи 23.846.000 евра. Пуштањем у рад овог постројења град Крушевац је сврстан у ред европских еколошких „зелених“ градова. Такође, императив успешног и модерног пословања крушевачког Водовода и директора Милосављевића од почетка је било очување и одрживост нашег јединог водног ресурса, акумулације Ћелије, са кога се прерађује и производи вода за пиће. Пројекти на изградњи Постројења за пречишћавање отпадних вода у Брусу и Блацу који ће се реализовати у блиској будућности су још један показатељ успешног пословања са другим општинама. На основу остварених пословних резултата, директор Милосављевић је унутар и изван свог предузећа препознат као особа од интегритета и угледа, а ЈКП „Водовод – Крушевац“ као регионални лидер у својој области са циљем да сви становници Крушевца буду још задовољнији услугама које пружа ово предузеће.

Владимир Милосављевић је рођен у Крушевцу 1977. године, где је завршио основну и средњу школу. Звање дипломираног економисте стекао је на Економском факултету у Београду 2002.године. Више од десет година радио је у Банци Интези на руководећим и директорским позицијама, а од 2016. године је директор предузећа ЈКП „Водовод – Крушевац“.

ПКС 2

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти