h-05.png

ЗАПОЧЕТИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ЛОМИНОЈ УЛИЦИ

У оквиру планираних инвестиција на побољшању водоводне инфраструктуре у граду, ЈКП „Водовод-Крушевац“ започео је радове на замени и реконструкцији водоводних линија у Ломиној улици.

Реконструкција водоводне линије у Ломиној улици се ради из две деонице - од улице Видовданске до Душанове и од Душанове до Шумадијске. Укупна дужина мреже које ће се у наредном периоду променити је 675 метара и урадити реконструкција 60 уличних прикључака.

Укупна вредност радова која се финансира средствима града Крушевца и ЈКП „Водовод-Крушевац“ је 11 милиона динара и радови су планирани да трају наредна три месеца.

Lomina ulica 5   Lomina ulica 6

Lomina ulica 1   Lomina ulica 2

Поред радова на реконструкцији уличних мрежа ЈКП „Водовод-Крушевац“ је истом динамиком и радио на реконструкцији и изградњи и канализационих линија како у градском тако и у сеоском подручју. У претходним годинама ЈКП „Водовод-Крушевац“ је урадио преко 60км колекторске и канализационе мреже од чега се 35км односи на изградњу нове канализационе мреже у 6 сеоских насеља. У 2020.години завршени су радови на изградњи потпуно нове канализационе мреже у селу Кобиље. Урађено је 7,7км канализационе мреже, а вредност радова је била 800.000 евра. Након санације тла и добијања дозволе од грађевинског надзора извршиће се комплетно асфалтирање саобраћајнице у селу Кобиље и сви радови ће бити враћени у првобитни положај.

Lomina ulica 3   Lomina ulica 4

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти