h-01.png

РАДЕ СЕ ПРОЈЕКТИ НА ИЗГРАДЊИ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У НАСЕЉЕНОМ МЕСТУ МАКРЕШАНЕ

У сарадњи са Водоводом Крушевац Месна заједница Макрешане је договорила будуће активности које претходе изградњи комплетне канализационе мреже за ово место.

На територији Макрешана у току су радње које су неопходне како би се урадила пројектна документација за изградњу канализационе мреже. Више о потребама мештана председник МЗ Макрешане Радован Стевановић рекао је:

„Преко 1.500 становника ове Месне заједнице већ дужи низ година очекује да се овај пројекат реализује, јер после увођења здраве пијаће воде у ово насеље поставио се проблем одвођења отпадних вода. Неке активности су већ предузете, тако да Водовод Крушевац ради на означавању трасе где ће канализационе мрежа да прође. Месна заједница је урадила анкету где је анкетирала људе да ли су заинтересовани за канализацију и интересовање је велико, односно да нема оних који су против изградње канализационе мреже. Изградњом нове фабрике за пречишћавање отпадних вода стекли су се услови да и ово насеље буде прикључено на канализациону мрежу. Захваљујем се директору Водовода Владимиру Милосављевићу који нам је изашао у сусрет да се овај проблем реши у нашем насељу. Такође, захваљујем се и Градској Управи града Крушевца.“

Водовод учествује логистиком, снимањем терена и припреми документације за израду пројекта а касније ће, када се буду одобрила и издвојила средства од стране надлежних министарстава за радове на изградњи канализационе мреже бити и носилац целокупног посла.

Makresane jun 1 Makresane jun 3 Makresane jun 2

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs