h-01.png

ТРАЈНО РЕШЕН ПРОБЛЕМ ВОДОСНАБДЕВАЊА КРУШЕВАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Након завршених радова и постављањем нових прикључака на водоводну мрежу Општа болница Крушевац имаће несметано водоснабдевање у сваком тренутку са два нова вода и из различитих праваца.

У болничком кругу данас су директорица ове здравствене установе др Весна Стевић Гајић и директор ЈКП „Водовод – Крушевац“ Владимир Милосављевић одржали конференцију за новинаре на којој су јавности представљене предности и сам значај изградње новог - алтернативног водоводног прикључка за Општу Болницу Крушевац.

Bolnica Kosovska 0411 2

 

По плану и програму за ову годину ЈКП „Водовод – Крушевац“ определио је финансијска средства за реконструкцију водоводне мреже у Косовској улици којим је поред комплетне замене азбестног магистралног цевовода карпалним, планирана и изградња два попречна вода за прикључке. Како се прикључак за воду Опште Болнице Крушевац налази у овој улици, у протеклом периоду екипа изградње ЈКП „Водовод – Крушевац“ радила је на изградњи новог водоводног прикључка за Болницу из улице Грује Капетана, одакле ће се, док трају радови у Косовској, вршити снабдевање водом ове здравствене установе. На овај начин успостављена је сигурност константног водоснабдевања градске Болнице како са резервоара Багдала тако и са резервоара Липовац – нагласио је директор ЈКП „Водовод – Крушевац“ Владимир Милосављевић.

Bolnica Kosovska 0411 3   Bolnica Kosovska 0411 6

Изградњом новог водоводног прикључка трајно ће бити решено питање водоснабдевања Крушевачке болнице, каже др Стевић Гајић и наглашава да поред општег значаја ове инвестиције, чија је вредност 4 милиона динара, изградња новог прикључка посебно је значајна за Одељење дијализе, чији су пацијенти у случајевима искључења воде, на препоруку лекара одлазили у друге градове како би примили неопходну терапију. Напомињући да је спровођење организованих превентивних прегледа у овој установи и те како оправдано, те да је број Крушевљана који се одазивају из месеца у месец све већи и већи, директорица болнице овом приликом обавестила је јавност да је у току и израда Пројекта целокупне реконструкције болнице, чија је вредност 35 милиона динара.

Радови на реконструкцији водоводне мреже у Косовској улици биће завршени до краја ове године.

 

Bolnica Kosovska 0411 4

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти