h-03.png

КРУШЕВАЧКОМ ВОДОВОДУ УРУЧЕНА ВИДОВДАНСКА ПОХВАЛА

Овогодишњу Видовданску похвалу коју додељује Град Крушевац, добио је ЈКП „Водовод-Крушевац“ за успешно пословање и резултате остварене у квалитетном пружању услуга грађанима. Директор предузећа Владимир Милосављевић примио је похвалу на свечаној Скупштини града 28.06.2019.године.

 

ЈКП „Водовод-Крушевац“ као модерно и успешно предузеће и лидер у области водоснабдевања у региону на услузи је грађанима непрекидно 24 сата дневно.

Град Крушевац је још далеке 1957. године, када је формирано ово предузеће, имао стабилно водоснабдевање, а године непрекидног развитка и рада омогућиле су квалитетнију и ширу мрежу корисника.

pohvala 1   pohvala 2
pohvala 3   pohvala 4

Сумирајући досадашњи рад предузећа у протекле 62 године, мора се нагласити да је ЈКП „Водовод-Крушевац“ изузетно успешно функционисало у делатностима за које је и оформљено, са јасним и прецизним приоритетима према својим корисницима, а у циљу дугорочног и несметаног развоја.

Овогодишња Видовданска похвала је показатељ успешног пословања и позитивних резултата у квалитетном пружању услуга грађанима, што значи да је предузеће усмерено ка свим својим корисницима, нарочито у реализацији пружања услуга и квалитетном функционисању у текућим активностима, али и у непрекидном развоју.

Такође, ЈКП „Водовод-Крушевац“ се свим корисницима захваљује на досадашњој сарадњи, али и разумевању у реализацији свакодневних активности које се тичу снабдевања здраве пијаће воде, и то већ више од 60 година.

pohvala 5 pohvala 6 pohvala 7

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs