h-06.png

ОДРЖАН САСТАНАК У ПРОСТОРИЈАМА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЕУ

Поводом подршке Делегације Европске Уније у Републици Србији изградњи постројења за третман воде и отпадних вода у општинама Брус и Блаце и програма „Подршка локалним самоуправама на путу придруживања ЕУ, унапређење квалитета услуга, дијалога заинтересованих страна и ефикасности локалне адмнистрације“ дана 22.02.2018. одржан је састанак у просторијама Делегације ЕУ.

Овај пројекат је финансиран од стране Владе Шведске, који реализује Стална конференција градова и општина (СКГО) у партнерству са Шведском асоцијацијом локалних власти и региона (САЛАР), кроз пакет подршке у Крушевцу.

Циљ састанка је била размена информација о горе наведеним програмима, механизму подршке за међуопштинску сарадњу која је кључна за одрживу заштиту језера Ћелије.

Састанку су присуствовали представници Сталне конференције градова и општина, Помоћница градоначелника за екологију, одрживи развој и енергетику, Оливера Дреновац и Извршни директор за санитарну заштиту акумулације и обезбеђење ЈКП „Водовод-Крушевац“, Саша Антић.

 

Дана 26.02.2018. разговори о даљим активностима настављени су у Градској управи града Крушевца са осталим члановима радне групе. На састанку се дискутовало о програму за предстојећи важан догађај „22. март – Дан вода“, који ЈКП „Водовод-Крушевац“ у сарадњи са Градском управом, већ годинама обележава.

skgo februar18 1   skgo februar18 2
skgo februar18 3   skgo februar18 4

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: vodovodks@ptt.rs